Battlefield vai Call of Duty?

Keskustelua Playstationeista ja PSP:stä.

Battlefield vai Call of Duty?

Viesti HenePene 29 Heinä 2011 01:11

Kumpi nyt ois parempi pelisarja?

Lukuun ottaen Singleplayerin, Multiplayerin,Grafiikat sun muut. :D
Elämä on hidasta kuolemista ja tieto tuo tuskaa vituttavaa mutta totta...
Käyttäjän avatar
HenePene
 
Viestit: 22

Re: Battlefield vai Call of Duty?

Viesti srsrsrsrsr 29 Heinä 2011 03:31

Molemmat hyviä pelisarjoja.
Jos tykkää nopeatempoisesta sinko hipasta niin Codin moninpeli on sitä varten.
Jos taas pitää vähän taktisemmasta tiimityöpelistä Battlefieldin moninpeli on hyvä esimerkki.
Grafiikoiltaan Battlefieldit ovat kauniinmpia.
Singleplayeriin taas en osaa sanoa mitään, koska en niistä useemmin välitä, ainakaan tämän tyyllisissä peleissä. Eikä Battlefieldejä taida ollakaan kuin muutaman jossa SP on.
srsrsrsrsr
 
Viestit: 895

Re: Battlefield vai Call of Duty?

Viesti DjNitex 29 Heinä 2011 10:20

Itse kanssa tykkään molemmista. Odotan innolla uutta battlefieldiä. En muista että ois ku parissa bf ollu single play. Ainakin tähän uutee tulee...
Myös ootan CodMW3 joka näyttää siistiltä kanssa. Molemmat loistavii pelisarjoja.
[piilotettu kuva]

http://mcp.arkku.net

Käykää mun youtubekanavalla :) http://www.youtube.com/user/DjNitexxx?feature=mhee
DjNitex
 
Viestit: 115

Re: Battlefield vai Call of Duty?

Viesti aav94 29 Heinä 2011 13:36

Noh, ootan itekkin uutta battlefieldiä, mut mw3 ei innosta jostain syystä.. taitaa kyl johtua mun aikaisemmista mw2 rageista ^^ mut sitte näis pelisarjoissa on se ongelma et ne ei muutu järkyttävästi. Esim. kun kattoo noita bf3 videoita ni eihä se nyt niin erilainen ole.. täytyy kai se silti ostaa kun kaikki muutkin on tullu ostettua :D
E: ja vielä kunnon vastaus tähän: osta bf jos tykkäät multiplayerissä ottaa vähän rauhallisemmin ja taktikoida.
Osta cod jos tykkäät nopeatempoisesta ammuskelusta.
Käyttäjän avatar
aav94
 
Viestit: 275

Re: Battlefield vai Call of Duty?

Viesti Yapou 29 Heinä 2011 14:17

Haha, CoDitko nopeatepmoista sinko hippaa????? Lol lol lol.
Nopeatempoisia ne kyllä ovat, mutta sinkohippa kuuluu kyllä sinne Battlefieldien puolelle... Etenki BFBC2 on tämän takia aivan kamalaaa kuraa. Enkä BF3 sanoisi mitään, alphaa päässeenä voin kertoa että paljon ei muutosta ole tulossa.
Grafiikoista voin sanoa sen, että jos olet konsolille ostamassa, niin CoDit, koska Battlefieldit ovat sellaista pikselimössöä että oksat pois. Molempia sarjoja olen itse paljon pelannut, ja molemmista kovasti pidän, mutta Battlefieldejä voi pelata ainoastaan tietokoneella, koska konsoleilla grafiikasta saa vain päänsärkyä, ja Codit taas sopivat mielestäni paremmin konsoleille, nopeatempoisuudesta huolimatta. Battlefieldien sigleplayeristä vielä sen verran, että sitähän ei ole kuin sarjan uusimmissa osissa, ja se ei myöskään kovin hääppöinen ole, ei sillä että CoDeissa olisi jotenkin parempi, mutta kyllä itse niiden tarinapeliä ainakin mielummin pelaan. CoDit ovat tietysti k18 mutta jos ikää löytyy niin tämä ei ole ongelma. (nimimerkistä päätellen ikää ei löydy, joten kehotan vain pysymään siellä battlefieldien puolella.)

Ja taktisuudesta puheenollen, kumpikaan näistä sarjoista ei ole hyvä vaihtoehto, vaan jos haluaa oikeasti taktista FPS pelia, täytyy ostaa playstation 3 ja MAG. MAG on oikeasti taktinen peli, johtuen esim. pelin laajoista kartoista, suuresta pelaaja määrästä (256), ja kentällä olevien tehtävien ja strategisten pisteiden takia. MAGin komento ketju systeemikin tuo peliin omaa fiilista, ja pelatessa syntyy oikeasti tunne, että on osa jotain suurempaa kokonaisuutta. Hienointa on tietysti itse päästä komentamaan kaikki 128 puolulaistaan, mutta tämä vaatii jo oikeasti harjaantunutta pelaajaa, että voi voittaa.
Yapou
 
Viestit: 20

Re: Battlefield vai Call of Duty?

Viesti Teleporter 29 Heinä 2011 15:05

Battlefield. Bad Company 2. Paljon isommat kentät kuin CoD:ssa ja hienommat grafiikat, taktisempaa, kulkuneuvot, tuhoutuvat maasto + rakennukset ja muuta sälää.

CoD muuttunut hirveäksi kuraksi MW1:n jälkeen, samaa paskaa vuodesta toiseen. MW2 ja Black Ops olisivat voineet olla hyviä pelejä, mutta ylisuosiollaan pilasivat kaiken. The End.

En ole Battlefield fanboy, se on vain parempi IMO.
Rainbow Dash is Best Pony >D<
Käyttäjän avatar
Teleporter
 
Viestit: 590

Re: Battlefield vai Call of Duty?

Viesti Evotin 29 Heinä 2011 18:36

Yapou kirjoitti:Haha, CoDitko nopeatepmoista sinko hippaa????? Lol lol lol.

Et ole varmaan koskaan kuulut sanaa "Läppä" tai "vitsi", pelaan kyseisen "Muhwih" henkilön kanssa välillä, ehkä useinkin CoDia, ja voin kyllä sanoa että hän ei ainakaan vihaa kyseistä pelisarjaa joten ei tarvitse heti ragea.

Yapou kirjoitti:Enkä BF3 sanoisi mitään, alphaa päässeenä voin kertoa että paljon ei muutosta ole tulossa.

Oletko pelannut BF2 ollenkaan? Itse ainakin huomaan PALJON eroa, talot hajoavat, enemmän aseita, paremmat grafiikat, uudet kulkuneuvot ym. ym. Ja se MW3 onkin sitten tosi erilainen kuin MW2 eikö joo?

T: CoD ja BF-Fani

P.S. Ja minusta tuntuu että sinulla ikä riittää varmaan juuri ja juuri nalle puhin pelaamiseen.
[piilotettu kuva]
Xbox 360 Slim 250GB | Thomson 32 FullHD LCD-TV
Randomi.fi - Suomenkielinen Omegle
Käyttäjän avatar
Evotin
 
Viestit: 821

Re: Battlefield vai Call of Duty?

Viesti Yapou 29 Heinä 2011 18:39

Totta kai olen pelannut BF2, omistan itse sarjan kaikki osat, ja puhuin muutkosen puutteesta edelliseen osaan verrattuna. Mielestäni sitä ei nimmiäin paljoa ole.
Ja olenko sanonut että MW3 olisi jotenkin poikkeava MW2. CoDit eivät tosiaankaan ole paljoa matkavarrella kehittyneet, mitä nyt Black Opsissa Wager matsit, ja MW2 SpecOpsit...

Ja vitustako minä tiedän että kuka pelaa ja kuka ei pelaa jotain tiettyä pelisarjaa... Muhwihin kommentista vain päättelin että kyseinen henkilö on tietämätön asian suhteen, Läpäksi on vähän paha sanoa, kun ei ole hymiöitä, ja tällaisesta nettikirjoituksesta kun ei kirjoittajan ilmeitä/tunteita näe...
Viimeksi muokannut Yapou päivämäärä 29 Heinä 2011 18:44, muokattu yhteensä 1 kerran
Yapou
 
Viestit: 20

Re: Battlefield vai Call of Duty?

Viesti Evotin 29 Heinä 2011 18:41

Yapou kirjoitti:Totta kai olen pelannut BF2, omistan itse sarjan kaikki osat, ja puhuin muutkosen puutteesta edelliseen osaan verrattuna. Mielestäni sitä ei nimmiäin paljoa ole.

Bad Company on "sivusarja" Battlefieldistä, eikö se ole sama asia kuin BF3.

EDIT: Niin wager matchit ja spec opsit, mutta itse BFBC2 on melkeinpä kehittynyt sen olemassa olon aikana enemmän (Vietnam, Onslaught, 1200MSP:tä 7 Map Packista.) kuin CoDit parin viimeisen pelin aikana
[piilotettu kuva]
Xbox 360 Slim 250GB | Thomson 32 FullHD LCD-TV
Randomi.fi - Suomenkielinen Omegle
Käyttäjän avatar
Evotin
 
Viestit: 821

Re: Battlefield vai Call of Duty?

Viesti Yapou 29 Heinä 2011 20:08

Eipä BFBC2 Vietnamissa paljoa uutta tullu, kentät ja aseita, onpa hurjia uudistuksia... Ja Onslaught nyt on mitä on, onhan tuo BF sarjassa uutta, mutta ei ole kummoinen kyllä. Ja karttoja ei uusiksi ominaisuuksiksi lueta, tuolla logiikalla jos mennään, niin CoDit ovat uudistuneet aivan helvetisti. Ja itse en esim. uusia aseita ja ajoneuvoa uusiksi ominaisuuksiski laskisi (en myöskään karttoja). Uusia ominaisuuksia ovat mielestäni esim. uudet pelimuodot ja esim. MW2 kun tuli kustomoitavat killstreak rewardit. Myöskään aika kauden muuttuminen ei ole uusi ominaisuus, vaan se on käytännössä vain muutos ulkoasuun. Ei vaikuta periaatteessa pellillisesti mitenkään. (BFBC2 Vietnam)
Yapou
 
Viestit: 20

Re: Battlefield vai Call of Duty?

Viesti srsrsrsrsr 30 Heinä 2011 04:36

Yapou kirjoitti: Muhwihin kommentista vain päättelin että kyseinen henkilö on tietämätön asian suhteen, Läpäksi on vähän paha sanoa, kun ei ole hymiöitä, ja tällaisesta nettikirjoituksesta kun ei kirjoittajan ilmeitä/tunteita näe...

Vai sellaista.
Sinko hippa ei todellakaan tarkoita, että pelissä ammuskeltaisiin pelkästään singoilla... Halo Reachia kutsutaan sinko hipaksi, vaikkei siinä singot kokoaikaa laula. Tuohon läppä juttuun nyt olisit voinut vaikka käyttää maalaisjärkeä, jos sellaista löytyy...

Jottei ihan offtopikiksi mene niin sanotaan vaikka että odotan BF3 enemmän ko MW3.
srsrsrsrsr
 
Viestit: 895

Re: Battlefield vai Call of Duty?

Viesti Evotin 30 Heinä 2011 16:52

Yapou kirjoitti:Eipä BFBC2 Vietnamissa paljoa uutta tullu, kentät ja aseita, onpa hurjia uudistuksia... Ja Onslaught nyt on mitä on, onhan tuo BF sarjassa uutta, mutta ei ole kummoinen kyllä. Ja karttoja ei uusiksi ominaisuuksiksi lueta, tuolla logiikalla jos mennään, niin CoDit ovat uudistuneet aivan helvetisti. Ja itse en esim. uusia aseita ja ajoneuvoa uusiksi ominaisuuksiski laskisi (en myöskään karttoja). Uusia ominaisuuksia ovat mielestäni esim. uudet pelimuodot ja esim. MW2 kun tuli kustomoitavat killstreak rewardit. Myöskään aika kauden muuttuminen ei ole uusi ominaisuus, vaan se on käytännössä vain muutos ulkoasuun. Ei vaikuta periaatteessa pellillisesti mitenkään. (BFBC2 Vietnam)

Pelkässä vietnamissa oli jo melkein enemmän uudistuksia kuin esim. MW2=Black Ops välillä.

Mutta joo, yhdyn Muhwiin. Odotan BF3 enemmän kuin MW3.
[piilotettu kuva]
Xbox 360 Slim 250GB | Thomson 32 FullHD LCD-TV
Randomi.fi - Suomenkielinen Omegle
Käyttäjän avatar
Evotin
 
Viestit: 821

Re: Battlefield vai Call of Duty?

Viesti Yapou 30 Heinä 2011 17:17

Ja mitenhän Vientan uudisti bad companyä, uudet kentät ja aseet. Ei siis käytännössä ollenkaan uudistuksia, vain uutta sisältöä. MW2 ja Black Ops välillä kuitenkin lähti Spec Opsit pois ja tuli wager matsit, joista wagerit olivat uudistus.
Kerrohhan mitä uudistuksia vietnamissa oikeasti tuli???
Yapou
 
Viestit: 20

Re: Battlefield vai Call of Duty?

Viesti Evotin 30 Heinä 2011 23:55

Yapou kirjoitti:Ja mitenhän Vientan uudisti bad companyä, uudet kentät ja aseet. Ei siis käytännössä ollenkaan uudistuksia, vain uutta sisältöä. MW2 ja Black Ops välillä kuitenkin lähti Spec Opsit pois ja tuli wager matsit, joista wagerit olivat uudistus.
Kerrohhan mitä uudistuksia vietnamissa oikeasti tuli???

Mieti itse, asia minun osaltani loppuun käsitelty.
[piilotettu kuva]
Xbox 360 Slim 250GB | Thomson 32 FullHD LCD-TV
Randomi.fi - Suomenkielinen Omegle
Käyttäjän avatar
Evotin
 
Viestit: 821

Re: Battlefield vai Call of Duty?

Viesti jonipoika1 09 Elo 2011 15:26

Yapou, melkoinen riidanhaastaja... Itse pidän enemmän BF sarjoista, ja olen aina pitänyt. CODit ovat olleet tähän mennessä vain hiusten repimistä ja huutamista. Aina löytyy joku vika tai joku ongelma. Ja muuten tuosta wager matchista, se oli jotenkuten hieno idea Treyarchilta, mutta eipäs se paljoa lohduta nurkassa camppimisen sijaan, jota riittää vielä enemmän wager matchissa,( esim. One In The Chamber )and that's it. Call Of Duty Modern Warfare 3:sen suosio tulee olemaan ehkä hieman yliarvostettu huonolle tasolle, mutta toivotaan että työntekijät jaksaisivat pohtia grafiikankin parantamista. Ja tähänmennessä tulleista COD:eista inhoan vittumaisen pienistä kentistä ( luulisi että mw3:sessa sama ongelma).
Battlefield on kehittynyt aikojen varrella, Bad Company, Bad Company 2, Medal Of Honor... Paitsi minun mielestä tuo medal of honor ryssi ja pahasti. Battlefield kolmosta ei voi sanoa "pikselimössöksi", monen syyn takia. Grafiikka on päätähuimaavaa, ps3:sessa samanlainen grafiikka kuin videoissakin, paitsi multiplayerissa hitusen pienemmät kentät. Ajoneuvot, Aseen räätälöinti, pelaajan aidontuntuiset liikkeet ja tuhoaminen. Olen jo ennakkotilannut Battlefield 3:sen, ja luulisin, että siitä voisi tulla parempi kuin Modern Warfare 3:sesta ainakin näiden tietojen perusteella. Battlefield.(Y)
Käyttäjän avatar
jonipoika1
 
Viestit: 29

Palaa alueelle Playstation