Yleinen Team Fortress 2

Keskustelua tietokonepeleistä.

Yleinen Team Fortress 2

Viesti Orja 14 Heinä 2009 22:47

Mitä mieltä olette kyseisestä pelistä? ;)

Kuulemma on kova peli, kavereilla vähän hakannut ja tulin siihen päätökseen että ostan itsekin... Keskustelua pelistä, ettei tule enää näitä " ongelma " topiceja tms, keskustelua vain yksinkertaisesti.

Kiitokset Altairille joka kertoi hahmoluokista ja aseista, lukijat, lukekaa pari viestiä alempaa. :)
Viimeksi muokannut Orja päivämäärä 15 Heinä 2009 11:45, muokattu yhteensä 2 kertaa
[piilotettu kuva]
Orja
 
Viestit: 99

Re: Yleinen Team Fortress 2 keskustelu!

Viesti Darkkis 14 Heinä 2009 22:52

Loistava peli! :D Ostin n. kuukausi sitten ja on tullut tahkottua aika paljon. :P Omasta mielestä parhaat classit on kyllä pyro ja spy.
Käyttäjän avatar
Darkkis
 
Viestit: 203

Re: Yleinen Team Fortress 2 keskustelu!

Viesti Bentsiii 14 Heinä 2009 23:00

Voisitko käyttää hakua?
Tarkemmin kuin katsoin, aiheita on miljoona
muttei yksikään käytössä.
Viimeksi muokannut Bentsiii päivämäärä 14 Heinä 2009 23:08, muokattu yhteensä 1 kerran
Kopioi tämä allekirjoitukseesi jos jonneweb elää nyt mielestäsi elämänsä parasta aikaa
Käyttäjän avatar
Bentsiii
 
Viestit: 478

Re: Yleinen Team Fortress 2 keskustelu!

Viesti Orja 14 Heinä 2009 23:05

Bentsiii kirjoitti:Voisitko käyttää hakua?


Joko olen tyhmä tai en selannut hakua tarpeeksi hyvin... No, vahinkoja sattuu. :)

e: Lisäänpä vielä, että annatko linkin topiciin?
[piilotettu kuva]
Orja
 
Viestit: 99

Re: Yleinen Team Fortress 2 keskustelu!

Viesti Henzeh 14 Heinä 2009 23:08

Orja kirjoitti:
Bentsiii kirjoitti:Voisitko käyttää hakua?


Joko olen tyhmä tai en selannut hakua tarpeeksi hyvin... No, vahinkoja sattuu. :)

e: Lisäänpä vielä, että annatko linkin topiciin?


Herra orja, katsopas mitä tuolla alhaalla laatikossa on... "Samankaltaisia viestiketjuja"
Käyttäjän avatar
Henzeh
 
Viestit: 272

Re: Yleinen Team Fortress 2 keskustelu!

Viesti Orja 14 Heinä 2009 23:17

Henzeh kirjoitti:
Orja kirjoitti:
Bentsiii kirjoitti:Voisitko käyttää hakua?


Joko olen tyhmä tai en selannut hakua tarpeeksi hyvin... No, vahinkoja sattuu. :)

e: Lisäänpä vielä, että annatko linkin topiciin?


Herra orja, katsopas mitä tuolla alhaalla laatikossa on... "Samankaltaisia viestiketjuja"


Neiti Henzeh, monikohan on aktiivinen?
[piilotettu kuva]
Orja
 
Viestit: 99

Re: Yleinen Team Fortress 2 keskustelu!

Viesti tunnari 14 Heinä 2009 23:32

Bentsiii kirjoitti:


Neiti Henzeh, monikohan on aktiivinen?


ei täällä tarttettais ku yks aihe joka ois aktiivinen. ja aloittajana saisit kertoa pelistä jne.
tunnari
 
Viestit: 6

Re: Yleinen Team Fortress 2 keskustelu!

Viesti .€$ 14 Heinä 2009 23:59

tunnari kirjoitti:ei täällä tarttettais ku yks aihe joka ois aktiivinen. ja aloittajana saisit kertoa pelistä jne.


Tämä on kaikista TF2-ketjuista aktiivisin atm. Kelvatkoot nyt.


Niin Jonnewebiä. Eräs yrittää tehdä hyvän (yleis)topicin, ja vielä onnistuu siinä (viesti on selkeä ja kieliopillisesti hyvä). Kuitenkin joku aina löytää jotain marisemista ketjusta; "Ei tarpeeksi tietoa pelistä" jne.
.€$
 
Viestit: 386

Re: Yleinen Team Fortress 2 keskustelu!

Viesti Altair 15 Heinä 2009 01:03

Tehdäänpäs näin niin trollinpojatkin on tyytyväisiä:

Team Fortress 2 on Valven kehittämä tiimipohjainen, sarjakuvagrafiikoilla varustettu nettimoninpeli joka ilmestyi vuonna 2007 Orange Boxin mukana ja sen lisäksi myös erikseen. Pelissä on 9 hahmoluokkaa;
- Scout
- Sniper
- Spy
- Demoman
- Engineer
- Soldier
- Medic
- Heavy
- Pyro

Hahmoluokkien aseistukset:

Scout:
Scoutin perusaseina ovat haulikko, pistooli ja pesäpallomaila. Avattavina aseina scoutilla on Force-A-Nature, haulikon korvaava kahdella panoksella varustettu katkaistu haulikko joka on edeltäjäänsä voimakkaampi mutta turnauspeleissä yleisesti kielletty ja tällä hetkellä aivan liian ylivoimainen ase, pistoolin korvaava Bonk! Energy Drink joka juotaessa tarjoaa scoutille muutaman sekunnin kuolemattomuuden sillä tässä tilassa scout väistää kaikki luodit mutta vaikutuksen loputtua hidastuu vähäksi aikaa ja viimeisenä aseena Sandman joka korvaa perus-pesarin. Tämä on kuin perus-maila mutta siitä pystyy lyömään pesäpallon joka tyrmää vastustajat muutamaksi sekunniksi, vaikka sinulla olisi ubercharget (kuolemattomuus). Haittapuolena tässä aseessa on se että se disabloi scoutin kyvyn tuplahypätä eikä monikaan käytä tätä asetta.

Sniper:
Sniperin perusaseina ovat tarkkuuskivääri, SMG ja kukri eli viidakkoveitsi. Avattavina aseina sniperilla on Huntsman, jousipyssy joka korvaa tarkkuskiväärin ja on myös monta kertaa hauskempi, Jarate - tuttavallisesti sanottuna pullollinen kusta joka korvaa SMG:n ja jolla voi paljastaa vihollisen spyt, estää liittolaisiaan palamasta kuoliaaksi ja vihollisen päälle heitettynä tarjoaa myös mini-crittejä kohteeseen (35% enemmän damagea) ja Razorback joka korvaa myös SMG:n jonka avulla sniper voi torjua yhden spy:n instakill-backstabin ja myös lamauttaa spyn niin ettei hän pysty vaihtamaan asettaan.

Spy:
Spyn perusaseina ovat puukko (butterfly knife), sapper joka lamauttaa engineerin rakennelmat, revolveri ja naamioitumispakkaus viholliseksi naamioitumista varten tai vastavuoroisesti omaksi naamioitumista varten. Spyn avattavat aseet ovat Ambassador, revolveri jota on vaikeampi tähdätä mutta kuten tarkkuuskivääri tai Huntsman tarjoaa criticalin headshotista, Dead Ringer korvaamaan spyn perus-näkymättömyys, toimii vain kun spy ottaa jostain osumaa ja feikkaa spyn kuoleman tarjoten hänelle 8 sekunnin cloakin ja Cloak & Dagger, toinen korvaaja tavalliselle näkymättömyyskellolle joka regeneroituu paikallaan seistäessä mutta liikkuessa kuluu loppuun nopeammin (kyykyssä hitaasti).

Demoman:
Demomanin perusaseina ovat eräänlainen kranaatinheitin joka ampuu putkipommeja jotka ovat erittäin epätarkkoja jos niillä ei osu suoraan maaliinsa mutta äärimmäisen vaarallisia jos osuu, sticky-launcher joka ampuu etäältä laukaistavia pommeja jotka tarraavat melkein mihin tahansa alustaan kiinni ja tarjoavat demomanille myös mahdollisuuden pitkiin hyppyihin HP:n menetyksen uhalla ja viskipullo melee-aseeksi.
Avattavia aseita demomanilla ei ole vielä, ainoa classi engineerin ja soldierin lisäksi jolla ei ole.

Engineer:
Engineerin perusaseina ovat haulikko, pistooli ja jakoavain. Näiden lisäksi engineerillä on käytössään pieni kämmentietokone joka tarjoaa mahdollisuuden rakentaa vartiotykki, dispenser (joka regeneroi engineerille metallia ja HP:ta, tiimikavereille ammuksia ja HP:ta), teleport sisään- ja uloskäynti jota käyttämällä tiimikaverit voivat liikkua nopeasti paikasta A paikkaan B ja toinen kämmentietokone jota käyttämällä engineer voi tuhota rakennelmiaan. Engineerin rakennuksiin vaikuttaa spy:n sapper joka poistaa ensin laitteen käytöstä ja jos engineer ei sitä poista jakoavaimellaan - lopulta tuhoaa laitteen.
Engineerillä ei ole vielä avattavia aseita.

Soldier:
Soldierin perusaseina ovat raketinheitin, haulikko ja lapio. Raketinheittimen avulla soldier voi myös rocket-jumpata korkealle ja pitkälle ja pystyy matkustamaan pitkänkin kentän päästä päähän nopeasti HP:n kustannuksella.
Soldierilla ei ole vielä avattavia aseita.

Medic:
Medicin perusaseina ovat medigun, joka parantaa kohdetta jota tähtäät, bonesaw melee-aseeksi ja needle-gun keskikantaman aseeksi. Hyvä perääntyessä.
Medicin avattavina aseina ovat Kritzkrieg, vaihtoehto-ase medigunille joka kuolemattomuuden sijaan tarjoaa kohteelleen taatut criticalit niin pitkään kuin kritzit kestävän, Blutsauger korvaamaan needle-gun, regeneroi 3HP medicille jokaisesta osumasta viholliseen ja Ubersaw bonesawin tilalle melee-aseeksi. Ubersaw lyö hitaammin mutta jokaisesta osumasta medic saa 25% lisää uber/kritz-mittariinsa. En ole tietoinen prosenttinerffauksesta.

Heavy:
Heavyn perusaseina ovat minigun, haulikko ja nyrkit.
Heavyn avattavina aseina ovat minigunin tilalle Natascha, heikompi minigun joka hidastaa vihollisia osuessaan, Sandvich haulikon tilalle joka regeneroi heavylle HP:ta kun hän syö sitä. Syömistä ei voi lopettaa kesken ja tänä aikana heavy on altis kaikille hyökkäyksille ja KGB - Killing Gloves Of Boxing. Nämä hanskat korvaavat nyrkit meleeaseena ja lyövät hitaasti mutta jos näillä saa tapettua vihollisen saa taatut criticalit 5 sekunniksi, toisen vihollisen tapettua heti perään 10 sekunniksi ja niin edelleen.

Pyro:
Pyron perusaseina ovat liekinheitin, haulikko ja palokirves.
Pyron avattavina aseina ovat liekinheittimen korvaava Backburner jossa ei ole compression blastia eli mahdollisuutta puhaltaa vihollisia poispäin ja kimmottaa raketteja jne mutta tarjoaa 100% criticalit jos tällä hyökkää viholliseen takaapäin ja osuu selkään, haulikon korvaava flaregun jonka kantama on pitkä ja voi sytyttää vihollisen helposti tuleen mutta muuten hyödytön ja Axtinguisher. Axtinguisher korvaa palokirveen meleeaseena ja tarjoaa criticalit tulessa oleviin vihollisiin mutta n. -25% damageen muutoin.

Aloittelijalle:

Aloittelijalle joka ei tunne peliä yhtään, on medic hyvä aloitusclassi. Seuraamalla ja healaamalla muita opit paitsi kentät ulkoa, opit myös pelaamaan muita classeja paremmin kun seuraat miten healaamasi kohteet pelaavat olettaen että he eivät ole täysiä noobeja niin sanotusti.

Itse pelaan aktiivisesti soldieria, sillä on nyt saavutettu kriittinen 40 tunnin ero toisiksi eniten pelattuun classiin joten eiköhän se ole aika selvää että pidän siitä. Jos tahdot tähän peliin hyvää ja osaavaa peliseuraa tai apua pelin aloituksessa lisää Steamiin Tanzka92.

Now, get out there and frag.
With a hii hii hoo and a hii hii hey!
We're hoisting the flag to be free
We will steal the show, Jolly Rogers go
We are wolves of the sea
Käyttäjän avatar
Altair
Assassin
 
Viestit: 2339

Re: Yleinen Team Fortress 2 keskustelu!

Viesti Jester 15 Heinä 2009 01:24

Pakko tulla kehumaan tänne, "yleinen keskustelu" kun on...

http://www.youtube.com/watch?v=1Bqs8gUKaKg&fmt=18

Vittu, toi on varmasti paras "cover" mitä TF2 menumusiikeista on tehty. Jotain aivan mahtavaa! Oli pakko laittaa soimaan TF2 menuun :P
Nemo ante mortem beatus.
Jester
 
Viestit: 686

Re: Yleinen Team Fortress 2 keskustelu!

Viesti JungewebLOL 15 Heinä 2009 09:22

Tsei_ kirjoitti:Pakko tulla kehumaan tänne, "yleinen keskustelu" kun on...

http://www.youtube.com/watch?v=1Bqs8gUKaKg&fmt=18

Vittu, toi on varmasti paras "cover" mitä TF2 menumusiikeista on tehty. Jotain aivan mahtavaa! Oli pakko laittaa soimaan TF2 menuun :P


Toi on kyl pakko laittaa kans :D

Ja vitun hyvä peli on muutenkin, vaikka alussa tuntuukin aikamoiselta sählinkiltä mut kyl se siitä lähtee, nyt on pelattu jotain 1-1,2 vuotta pelattu..
Terve menoo paskiaiset
JungewebLOL
 
Viestit: 514

Re: Yleinen Team Fortress 2 keskustelu!

Viesti isolohko 15 Heinä 2009 10:12

Itse ajattelin Team Fortressin ostaa,koha saan paremman koneen jostain.
Korppi on OIKEUS! Liity sinäkin kansalliseen korppipuolueeseen!
Suzuki PV -88
Kaks tahti ei haise vaan se tuoksuu:D
Käyttäjän avatar
isolohko
 
Viestit: 915

Re: Yleinen Team Fortress 2 keskustelu!

Viesti Criss 15 Heinä 2009 13:52

Ite kattelin videoita kun kaikki sitä jwebin kannulla suositteli :) Ja ihan mukavalta peliltä näyttää, poikkeaa aika hyvin normaaleista "tapakaikki!!11"-peleistä. Luultavasti lähitulevaisuudessa saatan ostaa.
Käyttäjän avatar
Criss
 
Viestit: 931

Re: Yleinen Team Fortress 2 keskustelu!

Viesti Arpanoppa 15 Heinä 2009 14:19

Lyhyesti: Paras peli mikä koneeltani löytyy.

Nyt on kohta tullu 10h spyllä, Spy on IMO paras classi ja edelleen hieman treenauksessa, parhaat pisteet on tullu engineérillä 39 kuolematta, Golrushissa. Lempiliikkeeni Spy:llä on Leap Stab, eli otan puukon, hyppään korkealta niskaan ja tapan 1 osumalla, tämä on todella hyvä taktiikka koska jos sen tekee täysin oikein, se on täysin huomaamaton. Spy:lla ei IMO pitäisi hirveesti räiskiä aseella, vaan selkäänpuukottaa. On sitä tullu muillakin classeilla pelattua,toiseksi eniten Engineerillä. Paras taso on varmaan ctf_well tai pl_pipeline, ctf well sopeutuu hyvin spy:lle jos siinä tietää nopeat reitit. Itseäni vaivaa pelaamisessa FPS semmosissa tilanteissa missä kaikki vaan ampuu ja räjähtelee ympäri ämpäri, mutta ostan pian uuden näyttiksen niin toivottavasti edes vähän parantuisi. Omasta mielestäni olen Spy:llä 7½ kouluasteikolla. ;P
Paina jos haluat kuunnella kunnon musaa!
Käyttäjän avatar
Arpanoppa
 
Viestit: 151

Re: Yleinen Team Fortress 2 keskustelu!

Viesti Achteion 15 Heinä 2009 15:06

Juu loisto peli, itse pelailen nykyyään vain silloin tällöin. Parhaita ja hauskimpia classeja ovat mielestäni Solttu ja Spy. Soltulla on tullut muistaakseni eniten pelailtua.. Onse raketti pomppiminen vaan niin hauskaa ja tehokasta, se on myös hyvä soltussa että sinko ei ole liian tehokas, kuten jossain muissa peleissä.. ;)
Spyllä yleensä vain ramboon puukolla ja ammun ambassadorilla, mitään tyylii ei meikältä löydy, kellona joko normi taikka sitten dead ringer.
Lempi mappia ei oikeen ole, kaikki menee.
Suurinta piste määrää en muista mutta oli aika suuri engineeri kämpin jälkeen, jotain 200-300 tappoo ja kaikki dominatingissa.. :)
YYp3r1 kirjoitti:Taas uusi nimi listaan...

Eezy kirjoitti:Hyvä jeesus jatka vaan samaan malliin maailmasi pelastamista!!
Käyttäjän avatar
Achteion
 
Viestit: 1332

Palaa alueelle PC-pelit