Sleep-O kirjoitti:Kappas... Saksalaiset omat tämänkin pistäneet alkuun... Vai?
Ei, se vain sattuu olemaan saksalaisella palvelimella. NetDirekt on vuokrapalvelinpalvelu.
Sleep-O kirjoitti:Kappas... Saksalaiset omat tämänkin pistäneet alkuun... Vai?
Matso kirjoitti:Magic Eye kirjoitti:sain selville, että kysessä on tietokalastelusivusto, joka varastaa Messenger-tunnuksesi ja lähettää samaa linkkiä kavereillesikin. Kun kaverisi klikkaavat linkkiä, tapahtuu sama uudelleen ja uudelleen.
Lukekaa käyttöehdot:blockdelete.com käyttöehdot kirjoitti:...We save your Passport username or password for further use of advertising from your MSN to your friendlist. You can change your password anytime to stop us sending messages these advertising messages...
Tallennamme Passport käyttäjätunnuksesi ja salasanan myöhempää käyttöä varten mainostaaksemme sinun MSN:lläsi kaverilistasi henkilöille. Voit vaihtaa salasanasi milloin vain lopettaaksesi meidän mainosviestien lähettämisen.
Über Führer kirjoitti:Levittääkö tuo "dont-miss-this" itse itseään? Sillä tuskin tuttuni mulle mitään paskaa ihan huvikseen lähettelisivät
ja aina tulee sama viesti tyyliin "www.dont-miss-this.com ; )"
Jii kirjoitti:Sleep-O kirjoitti:Kappas... Saksalaiset omat tämänkin pistäneet alkuun... Vai?
Ei, se vain sattuu olemaan saksalaisella palvelimella. NetDirekt on vuokrapalvelinpalvelu.
Miten kirjauduit sisään jos salasanas oli vaihdettu?ja kun kirjauduin uudelleen sisään, salasanani oli vaihdettu. Hetken päästä kirjautuessani sisään Meebosta sain kummallisen viestin: "http://www.dont-miss-this.com/".
Matso kirjoitti:Miten kirjauduit sisään jos salasanas oli vaihdettu?ja kun kirjauduin uudelleen sisään, salasanani oli vaihdettu. Hetken päästä kirjautuessani sisään Meebosta sain kummallisen viestin: "http://www.dont-miss-this.com/".

Veli Joosef kirjoitti:Mihinkään muualle ei kannata kirjoitella mesensä salasanaa, vain pelkästään Messengerin salasanapalkkiin. Tuollaiset sivut ovat huijauksia.
Palaa alueelle Yleinen keskustelu