Silkroad Online Opas (Chinese -side) [Päivitetty! 8.6.2008]

Viesti praKKA 09 Heinä 2006 20:39

Tökkiikös toi muilla pelaajilla?
Intel C2D E4400@vakio | 3Gb DDR2 800MHz | 250Gb WD Caviar SE SATA | Club 3D GF 8600GT | Antec Sonata III | Asus P5B
Möh, kerätään sitte; 105€ kasassa.
Käyttäjän avatar
praKKA

Viesti Generation 09 Heinä 2006 20:43

Prakka kirjoitti:Tökkiikös toi muilla pelaajilla?

Itsekin pelasin ja aina neljän jälkeen lagi oli kamalampi kuin mummon tekohampaat. Sen takia lopetin pelaamisen ja aloitin uudestaan Ultima Onlinen...
Paina. On jo kova nälkä.
Käyttäjän avatar
Generation

Viesti Trikker 09 Heinä 2006 22:02

Miten hevosen kyydistä pääsee pois, ettei se tuhoudu.
[piilotettu kuva]
[piilotettu kuva]
Kiitos Andrinoidille hienosta sigistä.
Käyttäjän avatar
Trikker

Viesti Vertico 10 Heinä 2006 01:52

Mistä voi ostaa aseita?? Ja mistä voi liittyy Thieffeihin? Vai oko siinä joku lvl raja? Oon vasta lvl 5.
[piilotettu kuva]

Jeps, Aikas Hidas netti miulla ;o
Käyttäjän avatar
Vertico

Viesti Altair 10 Heinä 2006 11:08

Vancet, hevonen tuhoutuu/häviää joka tapauksessa kun nouset pois satulasta.

Aarni:
Thiefiksi, hunteriksi tai Traderiksi voi tulla vasta 20lvl:senä.
Aseita voi ostaa ainakin blacksmitheiltä, muitakin on, mutta niistä en tiedä vielä.

Vincent, kiitosta mitalista ei ole kuulunut.=)
Do you feel it, mortal? Death seeps through me, enveloping all that I touch. With just a snap of my finger your soul will languish in damnation for all eternity. But... It is not yet your time to serve the Lich King. Yes, a greater destiny awaits you. Power... You must become more powerful before you are to serve me.
Käyttäjän avatar
Altair

Viesti Trikker 10 Heinä 2006 12:03

Mitä niillä tableteilla oikein voi tehdä?
[piilotettu kuva]
[piilotettu kuva]
Kiitos Andrinoidille hienosta sigistä.
Käyttäjän avatar
Trikker

Viesti Vincent 10 Heinä 2006 13:26

No kiitos kiitos... ;D

Tableteilla saa elementti-kiviä jotka nostavat aseen tiettyä kykyä....
SRO | IGN: Devica | Server: Poseidon | LVL: 33 | Class: Warlock/Cleric |
Bullet for my valentine @ Kaapelitehdas 8.12

4.8 Vinski täyttää vuosia! \o/
Käyttäjän avatar
Vincent

Viesti DoubleV 10 Heinä 2006 14:23

Vieläkin se päivittää/tarkistaa serveriä. Olisi muuten vaan kiva päästä pelaamaan kun ei pitkään aikaan ole päässyt pelaamaan.
Käyttäjän avatar
DoubleV

Viesti Nugetti 10 Heinä 2006 18:48

Onko hyväkin peli?
Käyttäjän avatar
Nugetti

Viesti Altair 10 Heinä 2006 19:13

Nugetti23 kirjoitti:Onko hyväkin peli?

Kyllä on.
Do you feel it, mortal? Death seeps through me, enveloping all that I touch. With just a snap of my finger your soul will languish in damnation for all eternity. But... It is not yet your time to serve the Lich King. Yes, a greater destiny awaits you. Power... You must become more powerful before you are to serve me.
Käyttäjän avatar
Altair

Viesti Vertico 10 Heinä 2006 19:21

Nyt mulle tulee kun koitan mennä servuun (Pelaan Greecessä, ja olen myös kokeillut kaikkia servuja) Mulle tulee: "cannot connect due to server traffic"
pitäiskö alkaa houlestua? Muuten olen nyt lvl 8, ja full copperit (lol) Sitten on long copper blade, ja sitten on skillejä: Tuli hommeli, sit sähkö hommel, ja jäädyttäminen. Sit vielä ittensä healaaminen.
[piilotettu kuva]

Käyttäjän avatar
Vertico

Viesti Altair 10 Heinä 2006 19:30

aarni kirjoitti:Nyt mulle tulee kun koitan mennä servuun (Pelaan Greecessä, ja olen myös kokeillut kaikkia servuja) Mulle tulee: "cannot connect due to server traffic"
pitäiskö alkaa houlestua? Muuten olen nyt lvl 8, ja full copperit (lol) Sitten on long copper blade, ja sitten on skillejä: Tuli hommeli, sit sähkö hommel, ja jäädyttäminen. Sit vielä ittensä healaaminen.

Ei pitäisi huolestua. Minulla meni 2 päivää ennen kuin pääsin mihinkään servuun, ne ovat melkein aina täynnä. Koeta kestää ;).
Käyttäjän avatar
Altair

Viesti Vincent 11 Heinä 2006 10:01

2 Päivää?! minulla menee 1-5 yrityksellä milloin vain... Koettakaa vain niin monta kertaa kunnes se menee , vaikka se disconnectaakin serveriin. Nyt servereitä chekataan , joten sinne ei pääse ainakaan toistaiseksi...

Käyttäjän avatar
Vincent

Viesti Vertico 11 Heinä 2006 11:01

Kertokaas mitä aseita, skillejä, ym käytätte. Ja missä kehitätte levuja/skill pointseja?

Nyt minulla on Kaikki copperii paitsi ne käsisuojat, ja shieldi.
Ja oliko se nyt infrantry bronze vai mikä.. Kuiteski multa löytyy nyt bronze bouvvi, ja sitten glavie.. Ja tappelen siellä missä niitä broken stone ghosteja ja tomb stone ghoste ja stone ghosteja. Miten niitä tabletejä voi käyttää?
Pittäkös ne laitta sinne alas niinku skillit?
[piilotettu kuva]

Käyttäjän avatar
Vertico

Viesti Vincent 11 Heinä 2006 11:28

Tabletteja käytetään elementti-timanttien saamiseen... (Laitan kuvat myöhemmin) Oma levelisen vihollisen näkee silkroadin sivuilta tai sitten vihollisen energian vieressä on harmaan värinen pallo. Aseena on nyt glavie , mutta ostan lvl 24 lancen

E: Chekkiä enää 1 minuutti!

Käyttäjän avatar
Vincent

Palaa alueelle Pelioppaat