Modulaattorihaku

Tänne kaikki foorumilla kertyvä jäte ja moska. Kirjoittaminen estetty. 30 pvä vanhat viestit poistetaan automaattisesti 7 pvän välein.

Modulaattorihaku

Viesti Ouroborous 25 Touko 2010 14:59

Sikariportaassa on nyt hyväksytty se tosiasia että modekaartin toimintakyky on heikentynyt hälyttävästi. Jonnelaisia ei voi päästää näin helpolla! Tarvitsemme sadistista kuria ja järjestystä. Siispä on jälleen koittanut aika haravoida spämmereiden syviä rivejä ja kalastaa pari sattumaa kuolonotteeseen vallankahvasta. Vitsit vitsinä ja asiaan:

Jos koet olevasi etäisestikään realistisesti sopiva ja kiinnostunut moderaattorin tittelistä niin laadi itsestäsi myyntipuhe parhaasi mukaan ja postaa se joko tähän aiheeseen, yksityisviestillä minulle tai sähköpostilla osoitteeseen moderaattorit@kadon.net.

Hakemukset poimitaan (todennäköisimmin omasta toimestani) mahdollisimman pian moderaattoreiden omalle alueelle keskusteltavaksi. Välitöntä tämä prosessi ei tule olemaan mutta siitä huolimatta hakemuksia on turha ruveta kommentoimaan kenenkään toimesta tässä aiheessa.

Haku päättyy kun sopiva määrä sopivia ehdokkaita on löydetty.
Ouroborous
 
Viestit: 2148

Re: Modulaattorihaku

Viesti Ouroborous 26 Touko 2010 19:38

Hakemuksia on kiitettävästi jo tullutkin mutta vielä kaivataan niitä lisää, esimerkiksi parilta ennakkosuosikilta odotetaan innolla ilmoittautumista. Ei siis kannata jättää hakemista väliin jos vähänkin realismia löydät ajatuksesta ja homma kiinnostaisi :)

ps. Hakemuksiin tukea ja mallia voi hakea esimerkiksi edellisestä hakutopikista.
Ouroborous
 
Viestit: 2148

Re: Modulaattorihaku

Viesti Zeioph 28 Touko 2010 18:23

Noni nyt pisti nauraen kuten Suomalaisen moderaattoruus aikoinaan, Zysko menee tosin yli : DDDDD
We're not going after him because he is a man.
We're going after him because he is now hostile.
Zeioph
 
Viestit: 1270

Palaa alueelle Tunkio