Red Dead Redemption: Yleinen Keskustelu

Keskustelua konsoleista ja konsolipeleistä.

Re: Red Dead Redemption: Yleinen Keskustelu

Viesti hokiblogi 17 Huhti 2011 15:09

Löytyyhän tämä, helvetin loistava westerni. Muutaman kerran olen jaksanut pelata läpi ja aina yhtä hyvä. Nettipeliä en paljoa ole pelannut, vaikuttaa nimittäin olevan sellaista ripulia että oksat pois.
hokiblogi
 
Viestit: 16

Re: Red Dead Redemption: Yleinen Keskustelu

Viesti RDR123 23 Huhti 2011 13:09

Jejj ihan loistava peli. Tarina vedettu 4 kertaa läpi ja pelitunteja sen mukaisesti:o Online vienyt vähintään yhtä paljon aikaa ja muutama tunti meni sinne Undead nightmareenkin..
Julkaisusta asti pelaillut ja ei vieläkään kyllästytä. Olen kyllä muutenkin kovan luokan western fani että se osittain selittää miksi tykkään tästä.
Täällä on aika paljon juttua tuosta lopusta.. Sehän oli juuri klassinen haikea western loppu. Pidin siitä=)

Onkos täällä vielä muuten ketään joka pelaisi tuolla onlinessa? Itse pelailen nyt taas aktiivisemmin siellä ja ois kiva saada joku suomalais posse kasaan.
Jos joku tahtoo apua noiden trophyjen kanssa(pleikalla siis pelailen)niin mie voin auttaa. Platina saatu jo hyvän aikaa sitten ja ainoat ongelmaa tuottaneet olivat
noi pokeritrophyt ja se co-op advanced tehtävät kaikki kullalle.. The river oli vaikein.
RDR123
 
Viestit: 1

Re: Red Dead Redemption: Yleinen Keskustelu

Viesti topmies 06 Elo 2011 14:42

Sundis kirjoitti:
Marshal_^ kirjoitti:Mutta jos vaunu olis ainoo matkustamiskeino, kyl menisin mielummin hevosella, kun ainakin alkutaipaleella vielä kun on aika vähän rahaa, se stagecoachi tulee aika kalliiksi.

Niin no alkuun sitä mielummin vaan ratsasti ja tutki paikkoja, kun taas nuotiomatkustuksella ei pysty yhtään tutkimaan paikkoja. Lopussa rahaa on enemmän kun sillä mitään tekee. Omassa rahapussissa pyörii kevyet 900 dollaria ja juuri ostin yhden naisen vapaaksi 200 dollarilla : )

saat ne rahat takasin sen tehtävän lopussa kun sun täytyy ottaa dueli sen yhen jannunkanssa... sittekun voitat sen duelissa mee sen ruumillle ja ota ne rahat
topmies
 
Viestit: 25

Re: Red Dead Redemption: Yleinen Keskustelu

Viesti ismo90 04 Kesä 2013 16:07

Peli on loistava, ja hinta on aivan loistava, nyt kun pelistä on vierähtänyt muutama vuosi sain sen ilmaiseksi PSN storesta vuosi takaperin ja nyt pääsin pelin kohtuullisen pelaamisen jälkeen 100% läpi. Loppu on surullinen ja yllättävä:(. Mutta rahaa meni silti kun piti ostaa se editointi pack 20€ siinä on kaikki lisä materiaalit ja undeadnightmare. Jota en ole vielä pelannut ei oikeen toi zombi juttu kiinnosta kun sitä tulee joka tuutista ulos.
ismo90
 
Viestit: 38

Palaa alueelle Konsolit