The Sims 3 KOODIT [ PS3 ]

Täällä voit kysyä koodeja ja apua PC- ja konsolipeleihin. Myös "tarvitse apua pelissä X"-viestit tänne!

The Sims 3 KOODIT [ PS3 ]

Viesti marsussoni 25 Joulu 2010 12:56

Mistä tähän koodit? Englantilaisia sivuja en ymmärrä ja kääntäjä kääntää päin peetä... Nyt äkkiä apuaa!!! :) Enkä tiiä onko tällasta keskustelua,pistänpä kuitenki! Sorge taas!
marsussoni
 
Viestit: 5

Re: The Sims 3 KOODIT [ PS3 ]

Viesti Tarinankertoja 25 Joulu 2010 12:58

marsussoni kirjoitti:Mistä tähän koodit? Englantilaisia sivuja en ymmärrä ja kääntäjä kääntää päin peetä... Nyt äkkiä apuaa!!! :) Enkä tiiä onko tällasta keskustelua,pistänpä kuitenki! Sorge taas!

Pistin jo aikaisempaan aiheeseesi saman linkin; http://www.cheatmasters.com/cheats/3449 ... ts.html#c1 Sen verran englannitaitoa sinullakin pitäisi olla että ymmärrät tuon sivuston sisällön.
Kun kerrotaan tarinaa, pitää siihen syventyä. Ilman kunnollista kertojaa ei ole kunnollista kertomusta. - Tarinankertoja
Käyttäjän avatar
Tarinankertoja
 
Viestit: 31

Re: The Sims 3 KOODIT [ PS3 ]

Viesti Mimih112 06 Tammi 2011 10:22

Hei! Olen löytänyt koodit (ainakin tarpeelliset). Jos et ole tallentanut peliä koodien kanssa, tämä onnistuu:

Paina Start-näppäintä ohjaimessasi, pidä pohjassa L1, L2, R1, R2. Siitä pian se kysyy että haluatko huijata vai pelata rehellisesti. Jos haluat koodeja, paina ylempää. Se kysyy, tallennatko pelin, ÄLÄ Tallenna. Muuten koodit eivät toimi. Kun painat No, siihen tulee jotain tekstiä. Sitten menet ostotilaan, siellä mene Buy: Sieltä löydät Decor- eli koriste esineet- Kohdan mene siihen ja sieltä alin ja heti ensimmäisenä on laama! Osta se (Älä huoli se on ilmainen) Laita se johonkin kotiisi. Voit myös ottaa sen tavara säkkiisi, jolloin saat siitä milloin mitäkin! Mutta jos pidät sen kotona, valitse nuori aikuinen tai aikuinen sim: Paina laamaa siellä tulee vaikka mitä koodeja: Esim. Rahakoodi: 1,000 simeleon tai 50,000 simeleon ja karma toiveet ja karma täyteen. Katso itse mitä muuta laama voi tarjota!!! Kiitos lukemisesta :)
Mimih112
 
Viestit: 0

Re: The Sims 3 KOODIT [ PS3 ]

Viesti mirko0010 21 Heinä 2011 12:05

ei toimi mul
mirko0010
 
Viestit: 0

Palaa alueelle Huijauskoodit & peliapu